Mellnagyobbítás kupon akció

A Magyar Plasztikai Sebészeti Központ Magyarország egyik legjobb nevű, prémium kategóriás-, és az egyetlen részvénytársaságként működő plasztikai sebészeti magánklinikája, amely saját műtőkben, válogatott, jó nevű plasztikai sebészekkel, csak magas minőségű implantátumokkal dolgozik A videón megnézheted, hogy Nagy Réka, Magyarország egyik legnépszerűbb és legismertebb topmodellje miért ezt a klinikát választotta a mellnagyobbítás műtétjéhez. A változás még több sikert, elismerést, hazai- és világmárkák szerződését hozta meg számára.

A klinika népszerűségét mutatja, hogy a legtöbb ismert fiatal előadóművész, modell és médiaszemélyiség, akiknek a külső megjelenés a munkájuk része, a Magyar Plasztikai Sebészeti Központot ajánlja és választja. A teljesség igénye nélkül például: Muri Enikő, SP, Fluor Tomi, Vastag Csaba, Vastag Tamás, Kocsis Tibor, Emilio, Király L. Norbi, Szabó Ádám, Varga Viktor, Baricz Gergő, Tarány Tamás, Bagosi Alexa, Rocktenors, Demes Tamás, Gyurcsik Tibor, Barbee, Lil-C, Apolló23, vagy a Való Világ szereplői közül pl. VV Dya, Veronika, Seherezádé, Annamari, vagy éppen VV Attila…

  • Az ajánlat tartalmazza a konzultációkat, a számítógépes tervezést, a műtétet és a kórházi ellátást
  • Kompromisszum nélküli, gyönyörű végeredmény
  • Nyugodt, professzionális környezet

A Bónusz beváltható: 2013. július 2 – szeptember 16.

Előzetes bejelentkezés szükséges. A beavatkozással kapcsolatban, bővebb információkért érdeklődj telefonon, vagy azinfo@plasztika.hu e-mail címen. A bónusz tartalmazza a műtéti ellátás költségeit, az altatás (100-150.000 Ft) és az implantátum (250-300.000 Ft) külön fizetendő. Más kedvezménnyel nem összevonható.

Mellnagyobbítás kupon akció itt

Kérek AKCIÓS Ajánlatokat!